Treeningud

Oma treeningkava kokku pannes oleme püüdnud mõelda kõigile. Meie kõige väiksemad T4G Lapsed alustavad ja lõpetavad oma tegusa päeva meie lastetrennides, mis on mõnusalt jagatud nädala peale laiali ja pakuvad lastele sportliku tegutsemislusti läbi terve nädala. Pühapäeval leiab aset T4G Skillz, mis on just sulle, kes Sa püüad ja tahad veidi rohkem, kui Sinu eesmärgid on veidi kõrgemad. Sellel treeningul jagab meie peatreener kõigiga oma rikkalike oskusi ja kogemusi. Samuti püüame oma ajakavasse mahutada kõikide soovijate sportlikud T4G Sünnipäevad ning kohtume paljude laste ja vanematega T4G Klasside Perepäeval. Aga kui Sul on juba oma võistkond ning soovid samuti osa saada Howard Frieri põnevatest ja kasulikest treeningutest, on Sul võimalus tellida meie treener otse oma trenni kasutades T4G Võistkond võimalust.

See ei ole veel sugugi kõik. Meie treeningkava täieneb pidevalt uute ja põnevate ideede ja treeningutega. Kui Sul on toredaid ettepanekuid või soovitusi, siis anna kindlasti teada, üheskoos suudame palju rohkem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑